Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Blackphone-laitteet lupaavat turvata yritykset mobiilissa

1
Matti Vähäkainu

Uudet Blackphone-laitteet lupaavat turvata yritykset mobiilissa
Sveitsiin perustettu Silent Circle tunnetaan viimevuotisesta Blackphone-puhelimesta, jonka oli määrä saattaa esimerkiksi yritysjohtajien mobiililaitteet turvaan NSA-vakoilulta. Nyt vuotta myöhemmin yhtiöllä on jälleen esitellä uusia tietoturvaan panostavia mobiililaiteita.

Viime vuonna Blackphonen valmisti espanjalainen Geeksphone, mutta tällä kertaa Silent Circle tuo itse markkinoille Blackphone 2 -puhelimen sekä uuden tablet-laitteen. Laitteissa pyöritetään alustaa, jota Silent Circle kutsuu maailman ensimmäiseksi yritysten tietoturvamobiilialustaksi.

Blackphone 2 tarjoaa samaa tietoturvaa kuin ensimmäinen malli, mutta tällä kertaa merkittävästi paremmalla raudalla. Sisuksista löytyy kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua RAM-muistia. Laitteen Full HD -näyttö on 5,5 tuumainen.

Toinen laitteista on vielä tarkempaa paljastusta vailla oleva Blackphone+, joka on yhtiön tabletti. Sen tekniikasta ei kerrota muuta kuin, että näytöllä tulee olemaan kokoa noin kahdeksan tuumaa. Laite on niin alfa-asteella, että esimerkiksi näytön kuvasuhdetta ei ole vielä päätetty.


Molemmissa laitteissa pyöritetään Silent Circlen kehittämää PrivatOS-käyttöjärjestelmää, joka perustuu Androidiin.

Jolla kertoi tänään haastavansa yhdysvaltalaiset mobiilialustat omalla tietoturvaan painottavalla Sailfish Secure -alustallaan.

Molemmat mobiililaitteet saapuvat markkinoille vuoden toisella puoliskolla, mutta hintatiedot ovat toistaiseksi paljastamatta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Minä? (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Sisuksista löytyy kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua RAM-muistia.


Tuskinpa on 3gb:n lisäksi 32gb RAM...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja