Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin kameravertailussa Galaxy S6 kohtasi voittajan Lumiasta

1
Matti Vähäkainu

Samsungin kameravertailussa Galaxy S6 kohtasi voittajan Lumiasta
Samsung esitteli viikko sitten Barcelonassa uuden lippulaivamallistonsa. Eniten huomiota on kiinnitetty Galaxy S6 -mallien näyttöön niin hyvässä kuin pahassa, mutta ominaisuuksia uusissa huippumalleissa on pilvin pimein.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tietysti laitteiden 16 megapikselin takakamera, jota avustaa optinen kuvanvakain. Samsung on niin ylpeä sen toiminnasta, että pystytti messuille ständin, jossa omaa kameraa ja sen kuvanvakautusta – tai sen puutetta – pääsi vertaamaan Galaxyn vakautukseen.

Galaxy S6:n kuvanvakautus toimii vakuuttavasti, ainakin jos sitä vertaa vaikkapa iPhone 6 Plussaan, kuten PhoneArena on tehnyt, mutta aivan markkinoiden ykköseksi se ei silti yllä. Vaikuttaa siltä, että alla olevalla videolla esiintyvä Lumia 930 pärjäisi heilutustestissä vielä Galaxyäkin paremmin.

Tosielämässä kameran liikuttaminen tapahtuu huomattavasti testilaitteiston yhdenmukaista liikettä monimuotoisemmin, joten lopullista tuomiota on vaikea antaa. Niin hyvin kuin Galaxy S6 vaimentaakin liikkeet, niin näyttää siltä, että se kohtasi voittajansa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja