Microsoft esitteli uuden todella halvan Lumian

3
Manu Pitkänen

Microsoft esitteli uuden todella halvan Lumian
Microsoftilla alkaa olla 50–200 euron hintaluokassa enemmän puhelinmalleja kuin Samsungilla, mutta ohjelmistojätin mielestä sieltä löytyy tilaa vielä ainakin yhdelle uudelle mallille: Lumia 430:lle.

Lumia 430:n hehkutetaan olevan 70 dollarin suositushinnallaan (ennen veroja) toistaiseksi halvin Lumia-älypuhelin. Tällä rahalla saa neljän tuuman ja 800 x 480 pikselin näytön, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, tuplaydinsuorittimen (Snapdragon 200 @ 1,2 GHz), gigatavun keskusmuistia ja 1500 milliampeeritunnin akun. Takaa löytyy kahden megapikselin kiinteätarkenteinen kamera ja edessä on VGA-tasoinen kamera.

Puhelin käytännössä täysin sama kuin jo myynnissä olevan Lumia 435:n Dual SIM -versio (akku on Lumia 430:ssä hieman pienempi). Lumia 430 tulee myyntiin lähinnä Aasian markkinoilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
diibadiibi (vahvistamaton)

1

Nyt alkaa olla jo Lumian hinta-laatusuhde likipitäen sellainen, kun sen olisi kuulunut olla jo kauan aikaa sitten.

Harmi vain, että taitaa tällaisen halppishalppis-Windows-puhelimen käyttökokemus olla samaa luokkaa kuin aikoinaan ekojen Android-luurien kanssa... eli todella hirveä. Toisaalta ei kyllä hirveästi tule takkiinkaan rahallisesti, jos tällaisen menee ostamaan ja pettyy ostokseensa. :)

Vastaa
Calileon
Calileon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti diibadiibi:

Nyt alkaa olla jo Lumian hinta-laatusuhde likipitäen sellainen, kun sen olisi kuulunut olla jo kauan aikaa sitten.

Harmi vain, että taitaa tällaisen halppishalppis-Windows-puhelimen käyttökokemus olla samaa luokkaa kuin aikoinaan ekojen Android-luurien kanssa... eli todella hirveä. Toisaalta ei kyllä hirveästi tule takkiinkaan rahallisesti, jos tällaisen menee ostamaan ja pettyy ostokseensa. :)

Kameraa lukuunottamatta tuntuu olevan samaa luokkaa Lumia 520:n kanssa. Osti aikanaan kakkosluuriksi. Käyttökokemus halpoihin Androideihin, varsinkin niihin vanhempiin verrattuna on AIVAN TÄYSIN eri luokkaa. Hintaansa nähden on kyllä aivan loistava puhelin. Ei missään tapauksessa mitää high end -tasoa, mutta halpisanteroihin ei voi edes verrata.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
wele (vahvistamaton)

3

Nimenomaan näissä halpiksissa wp pesee androidilla seinät ja lattian, lisäksi vielä auton.
Käytettävyys aivan eri planeetalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.