Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One M9:n ongelmat korjattu, myyntiin huomenna

Matti Vähäkainu

HTC One M9:n ongelmat korjattu, myyntiin huomenna
HTC on vihdoin vahvistanut ensimmäisen myyntipäivän HTC One M9:lle. Uusi huippupuhelin kohtasi softaongelmia alkuperäisen julkaisun yhteydessä, jolloin yhtiö päätti perääntyä ja korjata ensin ongelmat. Nyt HTC on valmis julkaisemaan puhelimen ja se tapahtuu huomenna, kertoo GSMArena.

Ilmeisesti ohjelmalliset ongelmat on korjattu, mutta One M9:ssä saattaa olla suurempikin ongelma kuumenemisen kanssa. Vasta myyntiin tultua selviää ovatko kaikki ongelmat todella korjattu.

One M9 pääsee kauppoihin ensimmäisenä HTC:n kotimarkkinoilla Taiwanissa, jossa sitä saa huomenna 21. päivä sekä 32 että 64 gigatavun versiona. Hintaa 32 gigatavun versiolla on 21 900 Taiwanin dollaria eli n. 650 euroa ja 64 gigatavun versiolla 23 900 Taiwanin dollaria eli n. 710 euroa.HTC tuo laitteen Yhdysvaltoihin ensi kuun 10. päivä. Pian laite saapuu myös Euroopassa myyntiin.

HTC One on varustettu Snapdragon 810 -suorittimella, 3 gigatavulla RAM-muistia, 20 megapikselin kameralla ja UltraPixel-etukameralla, Full HD -kosketusnäytöllä, 2840 milliampeeritunnin akulla sekä tutulla metallisella designilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.