Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisimman Galaxy S6:n tallennustilasta käyttäjälle jää vain kolme neljännestä

4
Puhelinvertailu

Kuten aiemmmin tällä viikolla kerroimme, on Samsungin laitteissa edelleen melkoisesti bloatwarea, josta ei niin vain pääse eroon. Vaikka muutoksia nk. läskin määrään on korealaisyhtiön mukaan tehty, niin veistä olisi voinut käyttää tehokkaamminkin.

Tämän osoittaa myös Android Centralin testikappale, jonka 32 gigatavun mainostettu tallennustila näkyy käyttäjälle todellisuudessa huomattavasti pienempänä.
Tilaa on jäljellä käyttöjärjestelmän ja esiasennettujen sovellusten jälkeen vain n. 23,5 gigatavua eli yli neljännes on käytetty jo ennen kuin käyttäjä on asentanut yhtäkään sovellusta tai ottanut yhtäkään kuvaa. Samaa luokkaa tallennustila on myös Puhelinvertailun testilaitteessa, jossa vapaata tilaa on n. 24,4 gigatavua.

Ongelma ei ole yksin Samsungin, huomioi Android Central. Vastaavanlaisia lukemia voi odottaa myös esimerkiksi uudesta HTC One M9:stä. HTC:n laitteessa on tosin microSD-korttipaikka, jolla tallennuskapasiteettia saa nostettua. Samsung onkin aiemmin tunnettu valmistajana, jolta myös korttipaikka löytyy, mutta tällä kertaa kenties design vei lisätallennustilan.

Mikäli päädytkin ostamaan Galaxy S6:n tai Galaxy S6 edgen edullisimman version, niin turhien tiedostojen tyhjentämisestä ja/tai pilvitallennuspalveluista tulee todennäköisesti tuttua.

EDIT: Päivitetty otsikkoa ja tekstiä kolmanneksista neljänneksiin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (4)

Näsä Viisas (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti N8okia:

23,5 gigatavua 32:sta on kylläkin huomattavasti lähempänä neljäsosaa kuin kolmasosaa..

23,5 gigatavua 32:sta on kylläkin 73,4% eli lähes kolme neljännestä :D

Vastaa
hekfohekoheko (vahvistamaton)

3

Olipa nolo moka besserwisseriltä DDDDDDDDDD
Sitä sattuu kun joka paikassa pitää olla päätään aukomassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja