Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tämä Supercellin seuraava hittipeli: Smash Land

Manu Pitkänen

Onko tämä Supercellin seuraava hittipeli: Smash Land
Huikeasta viime vuoden tuloksestaan pari viikkoa sitten raportoinut Supercell on julkaissut uuden pelin: Smash Landin. Peli on niin sanotusti soft-lanseerattu Kanadassa, eli peliyhtiö tutkii kanadalaispelaajien avulla kannattaako peli tuoda saataville muissa maissa, vai kannattaako se jättää pelkäksi kokeiluksi (kuten Supercell teki Spooky Pop -pelin tapauksessa).

Smash Land koostuu pienistä kentistä, joiden läpäisemiseksi pelaajan on tuhottava kunkin kentän viholliset. Pelissä hyödynnetään niin sanottua pull-and-fire-mekaniikkaa, joka muistuttaa hyvin paljon ilmakiekon pelaamista: käyttäjä määrittää hahmon lähetysnopeuden vetämällä virtuaalista ritsaa taaksepäin, minkä jälkeen hahmo kimpoilee esteiden kautta pelaajan taidoista riippuen enemmän tai vähemmän sattumavaraiseen paikkaan.Samanlaista mekaniikkaa on hyödynnetty menestyksekkäästi Japanissa suositussa Monster Strike -pelissä. Supercellin Smash Landin pelihahmot ovat tosin lapsillekin paljon helpommin lähestyttäviä.

Alla oleva pelivideo kertonee hieman paremmin mistä Smash Landissä on käytännössä kyse.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.