Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Whatsapp vahvistaa: Soitto-ominaisuus työn alla Lumia-puhelimille

Puhelinvertailu

Whatsappin uusi soitto-ominaisuus on saapunut jo Android-puhelimille ja iPhonellekin se on saapumassa. Nyt Facebookin omistama viestittelypulju kertoo, että myös Windows-puhelimille tuki on työn alla.

Whatsappin tuki kertoi WMPU-sivustolle, että Microsoftin mobiilialustalle ominaisuutta työstetään parhaillaan. Whatsappin tukitiimi ei otetaa kantaa ominaisuuden saapumisaikatauluun.

Whatsapp Calling -toiminto julkaistiin virallisesti Android-versiossa viime kuun lopulla. VoIP-puhelut mahdollistava ominaisuus ei ole mikään uusi ominaisuus pikaviestimissä, mutta tavoittaa Whatsappin avulla jälleen uutta käyttäjäkuntaa. Whatsappilla on arvioiden mukaan yli kaksi kertaa enemmän käyttäjiä kuin Skypellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja