Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta videovastaus Galaxy S6:n taipumisongelmaan

5
Matti Vähäkainu

Samsungilta videovastaus Galaxy S6:n taipumisongelmaan
Samsung piikitteli Applea sen uusien iPhone-mallien bendgatesta viime vuoden lopulla ja jopa Galaxy S6:n esittelytilaisuudessa. Viime viikolla vakuutuksia tarjoava SquareTrade osoitti, että myös Galaxy S6 edge taipuu, kuten iPhone. Onko Samsungilla siis edessään oma bendgate?

SamsungTomorrow on julkaissut YouTubessa videon, jolla se osoittaa, että Galaxy S6 ei taivu taskussa normaaleissa olosuhteissa. Sen mukaan laitteet on testattu n. 36 kilon (80 lbf) voimaa vastaan ja ne säilyvät ehjinä. Tämä vastaa viiden 2B lyijykynän rikkomiseen vaadittavaa voimaa. Taskussa voimat ovat Samsungin mukaan maksimissaan n. 30 kilon (>70 lbf) luokkaa.
Aiemmassa SquareTraden videossa Galaxy S6 edge kuitenkin rikkoutui samassa 50 kilon (110 lbf) testissä kuin iPhone 6 Plus – vieläpä niin, että lasi hajosi. Testissä ei kuitenkaan testattu iPhonen heikkoa kohtaa joka löytyi nimenomaan volyyminappien kohdalta (kuvassa).

Näin ollen Galaxy S6:n bendgate voidaankin heittää romukoppaan, kunnes joku löytää siitä vastaavasti heikon kohdan, ja testaa sitä juuri iPhone 6 Plussan heikkoa kohtaa vastaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Repostelija (vahvistamaton)

1

Hahhahha! Mainiota, kerrassaan mainiota.. Noh Android fanboyclubilaiset? Huhuuu?

Vastaa
heihella (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Repostelija:

Hahhahha! Mainiota, kerrassaan mainiota.. Noh Android fanboyclubilaiset? Huhuuu?

Tässä näet tavallisen iponi fanin joka runkaa ja kirjoittaa kommentteja. Ei nämä tunnu olevan terveimmästä päästä. Kaikkeen sitä on tultu.

Vastaa
Haitukka (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Repostelija:

Hahhahha! Mainiota, kerrassaan mainiota.. Noh Android fanboyclubilaiset? Huhuuu?

Kannattaa ottaa yhteyttä Googleen; kommenttisi perusteella on ko. yrityksen kehittämän käyttöjärjestelmän, Androidin, syy Samsungin valmistaman puhelimen suunnitteluvirheeseen. Erikoinen korrelaatio, ilmeisesti tähän pystyvät vain "iOS fanclubilaiset".

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

Samsungilla ei ole edessään bendgatea, koska Samsungin nimellä ei saada kerättyä niin paljon klikkauksia kuin Applen nimellä. Siitä syystä joka helkkarin pienestä ongelmasta Applen puhelimissa jaksetaan joka vuosi uutisoida kuin maailmanloppuna.

Ei mitään uutta, karaavaani kulkee.

Vastaa
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

koska Samsungin nimellä ei saada kerättyä niin paljon klikkauksia kuin Applen nimellä.


No ainakin täällä klikkauks "uutisia" näkyy olevan viikon aikana Samsungista vaikka kuinka.

Samsungilla paljon malleja, jos jokin malli on herkkä roisekevedelle, on valmsitajalla toinen malli joka sietää enemmän, niin vähän nuo latitustuu.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Siitä syystä joka helkkarin pienestä ongelmasta Applen puhelimissa jaksetaan joka vuosi uutisoida kuin maailmanloppuna.


Tuo toki totta, siitä toki seuraa se että vaikea erottaa mikä on todellinen ongelma ja mikä ei.

Aikanaan, kun Applella malli erot lähinnä muistin määrässä, olisi merkittävän ongelman havainnon luullut olevan ongelma, mutta ei ne loppujen lupuksi saaneet ns suurta huomiota, eikä hetkauttaneet laajasti ostajia.

Jokina 6+ mallin taipuminen ei ongelma, iPhone ostajallalle taipuminen ilman säpäleiksi menoa on vain iloinen yllätys, ja heitä joita taipuminen häritsee ostavat pienemmän mallin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja