Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus One saa vihdoin CM-päivityksen

1
Puhelinvertailu
OnePlus Onen käyttäjät ovat odotelleet käyttöjärjestelmäpäivitystä jo hyvän aikaa. Päivitys oli tarkoitus julkaista viime kuun lopussa, mutta niin ei käynyt. Nyt OnePlussan perustaja Carl Pei kuitenkin kertoo, että versio saapuu näinä päivinä.

Eilen julkaistussa twiitissä Pei sanoo, että CyanogenMod 12S -versio on käynyt läpi sertifioinnin ja on siten valmis jakeluun.

Alkuun päivityksen piti saapua 27. päivä ja sitten 30. päivä viime kuuta. Nyt pari viikkoa myöhemmin vaikuttaa, että päivitys vihdoin saadaan jakeluun.
Viikko sitten OnePlus julkaisi Android Lollipopiin perustuvan oman OxygenOS-käyttöjärjestelmänsä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.