Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:n eksoottisemmat värit edelleen kiven alla

1
Matti Vähäkainu

Galaxy S6:n eksoottisemmat värit edelleen kiven alla
Samsungin uuden Galaxy S6 -mallit ovat olleet kaupassa nyt jo viikon verran ja niitä on saatavilla rajoitetusti väristä ja tallennustilan määrästä riippuen parikymmentä eri versiota. Erityistä vaikeutta voi kuitenkin olla löytää eksoottisempia värejä.

Suomessa eksoottisempiä värejä edustavat tavallisempien kultaisen, mustan ja valkoisen lisänä sininen ja vihreä. Virallisesti nimellä Green Emerald tunnettu vihreä väri on Suomessa myynnissä Galaxy S6 edge -mallissa ja tavallinen Galaxy S6:sta erikoisemman puolestaan saa Blue Topaz -värillä.
Molemmat värit ovat saatavilla lisäksi vain kalleimmissa 128 gigatavun versiossa, joten puhelimen löydyttyä siitä joutuu maksamaan varsin korkean hinnan. Näitä malleja voi joutua odottamaan vielä liki kuukauden ja varsinkin edge-mallien kysyntä on ollut kovaa.

Mistä kaupasta sinä olet löytänyt eksoottisia Galaxy S6 -malleja?

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

rommi6
rommi6

1

Ei kuulkaas pidä paikkaansa tuo, että sinistä väriä saisi pelkästään 128 Gt versiossa, nimittäin esim. gigantti myi galaxy s6 64 Gt versiota jossa on sininen väri, suomalaisilta operaattoreilta ei saa syystä tai toisesta tuota sinistä väriä pienemmissä muistiversioissa, vaikka suomen samsung saattaa väittää toista, olen nimittäin itse asiaa kysynyt heiltä ja he sanoivat että sitä sinistä väriä saa ainoastaan 128 Gt versiossa. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja