Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia palaamassa älypuhelinmarkkinoille ensi vuonna?

4
Matti Vähäkainu

Nokia palaamassa älypuhelinmarkkinoille ensi vuonna?
Nokian matkapuhelinyksikön myynti Microsoftille tarkoitti, että Nokian matkapuhelimet katosivat. Lumia-laitteiden myynti on jatkunut tietysti senkin jälkeen ja Microsoftilla työskentelee edelleen samoja "Nokia-insinöörejä" puhelinten parissa. Ensi vuonna voi kuitenkin olla, että uusi Nokia-puhelin kilpailee Lumia-puhelimia vastaan.

Recoden lähteiden mukaan Nokia olisi tulossa takaisin matkapuhelinmarkkinoille. Nokian ja Microsoftin väliset sopimukset kieltävät vielä ensi vuoden kolmannella neljännekselle Nokiaa julkaisemasta matkapuhelimia, mutta sen jälkeen tie taskuihin on jälleen avoinna.

Yhtiön suunnitelmista perillä olevat lähteet kertovatkin, että Nokia lähtee kokeilemaan kepillä jäätä heti kun mahdollista – ensi vuoden lopulla.

Täysin yllättävää tämä ei tietysti ole, sillä yhtiöllä on edelleen mobiilialan huippuosaamista sekä tietysti nimi, joka ei varmasti ole unohtunut muutamassa vuodessa. Projektin taustalla on Nokia Technologies -yksikkö, jonka käsialaa on niin Nokia N1 -tabletti (kuvassa) kuin Z Launcher -sovellus – molemmat hyväksikäyttävät Androidia.


Todennäköisesti vielä yhtiön sisälläkään ei tiedetä kuinka pitkälle tämä tie johtaa, mutta se on tällä kertaa vähemmän riskialtis tie, koska valmistuskustannukset ovat toisaalla. Nokia ainoastaan suunnittelee laitteet ja niiden valmistuksesta vastaavat kiinalaisfirmat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Calileon
Calileon

1

Lainaus:

Projektin taustalla on Nokia Techonologies -yksikkö...

Siis varmaankin nokia technologies...

Mutta siis itse aiheeseen. Mielestäni hyvä idea palata puhelinvalmistajaksi, mutta kuitenkin ehkä alkuun suunnitella puhelimet itse ja sitten lisensoida ne Nokian nimellä toiselle valmistajalle samaan tyyliin kuin N1 -tabletti. Lisäksi lähtisin liikkelle ehkä pelkällä/pelkillä High End -puhelimilla jotka tehdään pienellä organisaatiolla ja kovilla katteilla.

Vastaa
PJL78
PJL78

2

High end, korkea hinta, hyvä laatu, huippuohjelmisto ja vain muutamia laitteita. Ei samaa paskaa uudestaan, vain huipputuotteita ja vain muutamia malleja, esim. yksi tai kaksi tablettia ja kaksi puhelinta. Lisälaitteet on asia erikseen, kuulokkeet, HF-laitteet ja telakat sun muut pitää olla kanssa.

Vastaa
Calileon
Calileon

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti PJL78:

High end, korkea hinta, hyvä laatu, huippuohjelmisto ja vain muutamia laitteita. Ei samaa paskaa uudestaan, vain huipputuotteita ja vain muutamia malleja, esim. yksi tai kaksi tablettia ja kaksi puhelinta. Lisälaitteet on asia erikseen, kuulokkeet, HF-laitteet ja telakat sun muut pitää olla kanssa.

Juuri näin. Ei mahdotonta määrää erilaisia luureja vaan juurikin vaikka kaksi. Toinen pienempi huippuluuri ja toinen phablet kokoluokkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja