Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook haluaa ostaa Nokian kartat

Manu Pitkänen

Facebook haluaa ostaa Nokian kartat
Nokian HERE-kartoille riittää kiinnostuneita ostajia, uutisoi saksalainen Manager Magazin. Tiedossa on tällä hetkellä neljä ostajaehdokasta.

Aiemmin on jo tiedetty Uberin olevan kiinnostunut HEREn kartoista, minkä lisäksi BMW:n, Audin ja Daimlerin muodostama yhteenliittymä näkee Nokian kartoissa ostokohteen. Yhdysvaltalainen pääomasijoitusyhtiö Hellman & Friedman kisaa myös HEREstä.

Uutena nimenä Manager Magazin nostaa ostajakandidaattien listalle Facebookin. Yhteisöpalvelulla on historiaa isoista yrityskaupoista, joten tässä mielessä Facebookin nimen ilmaantuminen ei ole mikään kovin suuri yllätys. Vaikka karttateknologian omistaminen ei tuo suoraa lisäarvoa Facebookin nykyisille palveluille, olisi HERE:n kautta kätevä kerätä paikkatietodataa esimerkiksi mainonnan kohdentamiseen.

Vielä ei ole tiedossa ovatko muut isot teknologiayritykset katselleet HEREn suuntaan. Ainakin Applelta ja Microsoftilta löytyisi painavia syitä HEREn ostamiseen. Google on rakentanut jo menestyksekkäästi oman karttapalvelun, joten se tuskin lähtee tarjouskisaan mukaan.Nokia myönsi viime viikolla Alcatel-Lucent-kaupan yhteydessä, että HEREstä otetaan ostotarjouksia vastaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.