Windows 10 päivittyi: siivoaa tunnetuja puutteita Lumioista

1
Manu Pitkänen

Windows 10 päivittyi: siivoaa tunnetuja puutteita Lumioista
Microsoft on julkaissut Windows 10:n mobiiliversion testaajille uuden ohjelmistopäivityksen, jossa korjataan aiemmin jakoon tulleessa 10051-koontiversiossa olleita tunnettuja puutteita.

Päivityksen myötä Windows 10:ssä voi aktivoida lentokonetilan ja kytkeä datayhteydet pois päältä. Kamerasovelluksen etsimessä havaitut ongelmat Lumia 1020:llä on myös korjattu. Lumia 520:n palauttaminen Windows 10:stä takaisin Windows Phone 8.1:een pitäisi onnistua uudessa 10052 -buildissa turvallisesti.

Windows 10:n asentamisen Lumia 930:een estänyt bugi on myös saatu korjattua. Käyttöjärjestelmä ei kuitenkaan tue vielä 930:tä, vaan tämä se vasta myöhemmin julkaistavassa ennakkoversiossa (ehkä samassa koontiversiossa, jonka mukana tulee universaalit Office-ohjelmat).Microsoftin BUILD-kehittäjätapahtuma järjestetään ensi viikolla, joten sieltä on todennäköisesti tulossa lisää Windows 10 -uutisia.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

TaioJ
TaioJ

1

Vaihtakaa nyt ihmeessä se puhelinvertailun Lumia fast ringiin. Nämä wp10 koskevien juttujen ominaisuudet ovat olleet jo ensimmäisessä buildissa fast ringin insidereille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.