>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia kysyi Applelta: Kiinnostaisiko HERE-kartat?

1
Manu Pitkänen

Nokia kysyi Applelta: Kiinnostaisiko HERE-kartat?
Nokia on kysellyt useilta suurilta teknologiayrityksiltä olisivatko ne kiinnostuneita ostamaan HERE-karttayksikön, uutisoi Bloomberg. Kiinnostusta on kyselty Applelta, mutta karttayksikköä on tarjoiltu myös Amazonille, Alibaballe ja Baidulle.

Bloomberg ei osannut sanoa onko kiinnostuksen kartoitus johtanut näiden yhtiöiden osalta jatkoneuvotteluihin, mutta ensimmäinen tarjouskierros HEREn myymiseksi on tarkoitus järjestää ensi viikolla. Teknologiayrityksistä ainakin Facebook ja Uber ovat olleet kiinnostuneita Nokian karttayksiköstä. Ostohaluja löytyy myös saksalaisten autovalmistajien suunnalta.

Karttayksikön kirjanpidolliseksi arvoksi on määritelty noin kaksi miljardia euroa, mutta Nokian tavoitteena on saada HERE myytyä noin kolmella miljardilla eurolla. Nokia osti HEREn taustalla olevan Navteq-yhtiön aikoinaan 5,7 miljardilla eurolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.