Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia paljasti: Julkaisemme Android-puhelimen ensi vuonna

1
Manu Pitkänen

Nokia paljasti: Julkaisemme Android-puhelimen ensi vuonna
Nokia aikoo julkaista ensi vuoden aikana ensimmäisen älypuhelimensa sitten Microsoftin kanssa tehtyjen liiketoimintakauppojen, kertoi Nokian Kiinan toimintojen johtaja Sichuan Dailyn mukaan (Google Translate).

Konekäännetyn artikkelin perusteella Nokia aikoisi sijoittaa tutkimusyksikkönsä Sichuanin alueelle, josta löytyy jo Foxconnin kokoonpanoteollisuutta. Foxconn on maailman suurin kulutuselektroniikan sopimusvalmistaja, joka kantaa päävastuun esimerkiksi Applen iPhone-puhelimien tuotannosta. Pääosa Foxconnin tuotantolinjoista sijaitsee kuitenkin Shenzhenissä.

Nokia-pomo ei paljastanut vielä kovinkaan paljoa yhtiön puhelinsuunnitelmista, mutta ensi vuonna julkaistavassa mallissa on kuitenkin tarkoitus käyttää Android-käyttöjärjestelmää. Tämä sopii hyvin kaavaan, sillä Nokia esitteli viime syksynä Android-pohjaisen N1-tabletin ja yhtiö on kehittänyt viime kesästä lähtien Z Launcher -nimistä kotinäkymäohjelmistoa (jota käytetään jo N1:ssä).Re/code kertoi aiemmin tällä viikolla omiin lähteisiin pohjautuen, että Nokia palaisi puhelinmarkkinoille vuonna 2016.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
tomppa01 (vahvistamaton)

1

NSA puhelinta pukkaa tulemaan joka paiksata, muistan aikanaan kun nokialla oli tuo symvian käytössä ja usa viranomaiset vaati nokiaa laittamaan noi vakoilulaitteet puhelimiin mutta nokia ie suostunut tohon niin lähti usan hallinnolta medialle viesti että saavat rahaa kun lyttäävät nokian. okei maassa maan tavalla ja usaan toimitetuissa puhelimissa ois voinu olla noi vakoilulaitteet mutta se ei riittänykkään niille, piti olla joka puhelimessa minkä nokia valmistaa ja sehän ei nokialle käyny. jenkki lait sanoo just tota että viranomaisilla pitää olla takaportti käyttöjärjestlemään kuten NSA pohjaiseen androidiin ja se toimii usassa, ei muualla, usa ei ole koko maailma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja