Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei P8-huippupuhelin myi loppuun kotimaassaan ensimmäisenä päivänä

Matti Vähäkainu

Huawei P8-huippupuhelin myi loppuun kotimaassaan ensimmäisenä päivänä
Huawein viimeisin lippulaivamalli P8 on myynyt loppuun kotimaassaan Kiinassa ensimmäisenä myyntipäivänä. Puhelin tuli myyntiin online-kaupassa ja hintaa oli 3588 Kiinan yuania (530 euroa), kertoo Phone Arena.

Yhtiöstä ei kuitenkana kerrota millainen määrä P8-puhelimia omasta Vmall-verkkokaupasta on myyty. Laite saapui Kiinassa myyntiin 23. päivä torstaina. Suomessa suositushinta tulee olemaan 499 euroa, kun puhelin tulee myyntiin ensi kuun 15. päivä.

Kiinalaisyhtiö esitteli Huawei P8 -älypuhelimen kuluvan kuun 15. päivä Lontoossa. Ensivaikutelmat laitteesta ovat varsin lupaavat ja tämä on huomattu ilmeisesti siis myös kotimaassa Kiinassa.

Huawei P8 on varustettu yhtiön omalla kahdeksanytimisellä Kirin 930 -järjestelmäpiirillä, 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, 13 ja 8 megapikselin kameroilla ja 3 gigatavulla RAM-muistia. 2680 milliampeeritunnin akku on saatu mahtumaan erittäin ohueen 6,4 millimetrin kuoreen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.