Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajat joukolla matkimaan Applea

5
Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajat joukolla matkimaan Applea
Jo aiemmin kerroimme, että Huawein odotetaan tuovan markkinoille Honor-mallin, jossa on sormenjälkilukija. Kyseinen ominaisuus onkin kenties tämän vuoden suosikki ja kiinalaisvalmistajat ovat ilmeisesti lähteneet joukolla mukaan kopioimiskarkeloihin.

Nyt vuorossa on Xiaomi, jonka patentti Kiinan patenttirekisterissä kertoo sormenjälkilukijasta, joka on istutettu nappiin. Kuulostaa tutulta, eikö? Huawein ratkaisu oli huhujen mukaan laittaa sormenjälkilukija kameran viereen, mutta Xiaomi on ilmeisemmin kokenut iPhonen (ja mm. Samsungin) ratkaisun paremmaksi.
Teknologia tullaan todennäköisimmin löytämään – jos se saapuu kuluttajalaitteisiin tänä vuonna – Xiaomin tulevasta Mi 5 -huippumallista, jossa huhujen mukaan yhdistyy mm. 5,2 tuuman QHD-kosketusnäyttö sekä 16 ja 8 megapikselin kamerat.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (5)

JoniS
JoniS

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti extralow:

No miksei kiinalaiset sais matkia kun kerran korealaisetkin saa.... :D

pitää kuitenkin ottaa huomioon että tuo on ainut fiksu paikka sijoittaa se lukija, toisin sanoen joko "kopioit" taikka sitten se on epäkäytännöllisessä kohtaan, ellei onnistuta näyttöön liittämään sitä scanneria.

Vastaa
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Onkos noissa luureissa sitten paljoakin erilaisi paikkoja mistä valita, tuollaselle lukialle....

Biometrisen tunnistimen voi sijoittaa luonnollisesti monella tavalla / eri paikkoihin.

Tosin yksi perinteisesti paikoista on siellä näytön alapuolella, jos tilaa on. Laitteen takana, tai kyljissä mahdollisia.

Etupuolella myös muita paikkoja, sivut ja yläreuna, ja miksei vaikka keskelle.

Eikä sen tarvi itse luurissa olla.

Tekninen toteututus, käyttötarkoitus, toki vaikuttaa mistäpäin hyvä paikka, unohtamatta laitteen muuta toteutusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja