Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinasta huima selfie-puhelin: Ottaa 32 megapikselin kuvia?

Matti Vähäkainu

Kiinasta huima selfie-puhelin: Ottaa 32 megapikselin kuvia?
Kiinalaisvalmistaja Vivo tunnetaan erityisesti huippuohuista puhelimistaan, mutta nyt yhtiö on päättänyt lähteä taistelemaan maailman parhaan selfie-puhelimen tittelistä.

Vivon julkaisuhetkellä maailman ohuimman X5Max-älypuhelimen lisäksi yhtiö toi markkinoille myös ensimmäisiä QHD-puhelimia, joten kenties ennätyshakuisuudesta yhtiö on tunnettu. Nyt Phone Arenan mukaan kiinalaisfirma kertoo tulevan Vivo X5 Pron ottavan peräti 32 megapikselin kuvia etukamerallaan.

Todennäköisesti kyseessä on kuvien yhdistämistä käyttävä kamera, eikä siis kameran kennossa välttämättä ole tavallista selfie-puhelinta paljon enempää megapikseleitä. Lopputuloksena kuitenkin lienee varsin tarkka pärstäkuva.


Muun muassa HTC on panostanut kovasti etukameroihinsa ja selfie-trendin ovat huomioineet myös useimmat muut valmistajat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja