Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin visio: Älypuhelin + iso näyttö = tietokone

3
Manu Pitkänen

Microsoftin visio: Älypuhelin + iso näyttö = tietokone
Motorola leikitteli jo vuonna 2011 ajatuksella, että älypuhelin voisi korvata kokonaan tietokoneen: älypuhelin (Photon 4G) voitaisiin kiinnittää isoon näyttöön telakan kautta ja käyttöliittymä mukautuu sille sopivaksi. Microsoft on nyt tuomassa tämän saman konseptin omaan ekosysteemiinsä uuden Continuum for Phones -tekniikan avulla.

Continuumissa puhelin kytketään HDMI-näyttöön, minkä jälkeen puhelimeen asennettuja universaaleita sovelluksia voidaan käyttää tietokonemaisesti Bluetooth-hiiren ja -näppäimistön avulla. Järjestelmä ei kuitenkaan tuo täyttä PC-käyttökokemusta, sillä ikkunoitujen Win32-sovellusten suorittaminen työpöydällä ei ole mahdollista. Windows 10:lle suunniteltujen sovellusten käyttö onnistuu kuitenkin varsin ketterästi.

Continuumin ja Motrolan telakointijärjestelmää vastaavaa konseptia kehitti myös Ubuntu vuoden 2012 aikoihin.

Microsoft ilmoitti aiemmin, että se aikoo mahdollistaa Android- ja iOS-sovellusten porttaamisen Windowsille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja