Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin video paljasti: Cortana tulossa iPhonelle ja Androidille

6
Manu Pitkänen

Microsoftin video paljasti: Cortana tulossa iPhonelle ja Androidille
Microsoft on esitellyt uudella YouTube-videolla Windows 10:lle suunniteltua Phone Companion -sovellusta, jonka avulla puhelin ja Windows-tietokone voidaan määrittää synkronoimaan tiedot Microsoftin sovellusten osalta. Ohjelma on yhteensopiva Windows-puhelimien lisäksi Android- ja iPhone-puhelimien (sekä iPadin) kanssa.

Esittelyvideolta löytyy pari mielenkiintoista kohtaa, joissa paljastetaan Windowsin Cortana-avustajan olevan tulossa Androidille ja iPhonelle erillisinä sovelluksina. Koska Cortana toimii sovelluksena, ei sen järjestelmätason integraatiot ole samalla tasolla kuin Windowsissa. Cortana osaa kuitenkin tehdä samat perusasiat millä tahansa alustalla.

Androidilla toimiva Cortana-sovellus näkyy alla olevassa videossa kohdassa 2:52. IOS-sovellusta ei näytetä, mutta tarkkasilmäisimmät löytävät maininnan siitä kohdassa 1:02.

Täysin puskista tieto Cortanan Android- ja iOS-porttauksista ei tule, sillä Microsoft Researchin pomo paljasti yhtiön suunnitelmat jo maaliskuussa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Video liittyy Joe Belfioren kirjoitukseen (paljastukseen ?) Windows 10 käyttöstä yhdessä iOS ja Android luurien kanssa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bellevuex (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ditt0:

En ymmärrä miksi tulee myös iPhonelle. ON jo Siri joka on paljon parempi

Ehkäpä juuri siksi, että Cortana on Siriä monin verroin etevämpi

Vastaa
delic
delic

4

Kovin epätoivoista, varsinkin kun cortanaa ei pysty sisällyttämään iOSiin.

Siri käynnistyy kotinappia pohjassa pitämällä, cortanaa käyttäessä joutuu käynnistämään/avaamaan sovelluksen aina. Eli todella kankea käyttää. En ymmärrä miksi microsoft edes näkee vaivan. Tämäkin veto kääntyy microsoftia vastaan koska wp käyttäjät taas ihmeissään/ärsyyntyneitä, että miksi microsoft jakaa jälleen niiden avainjuttuja muille alustoille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ditt0:

En ymmärrä miksi tulee myös iPhonelle. ON jo Siri joka on paljon parempi

Siri ihan eri juttu.

Siri ei toimi kuin i-jutuissa, eli ei paljoa apua tässä yhteydessä.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Kovin epätoivoista, varsinkin kun cortanaa ei pysty sisällyttämään iOSiin.

Miten se on epätoivoista? Eikö epätoivoisempaa ole se, ettei Applen laitteeseen pysty asentamaan mitään muuta kuin Sirin oletusohjelmaksi?

Eiköhän tässä ole ihan vain tarkoituksena antaa testausmahdollisuus myös Android ja iPhone-käyttäjille jotta osaavat arvioida tuotteen ominaisuuksia ja mahdollisesti sen houkuttelemana vaihtaa WP:hen.

Lainaus:

Tämäkin veto kääntyy microsoftia vastaan koska wp käyttäjät taas ihmeissään/ärsyyntyneitä, että miksi microsoft jakaa jälleen niiden avainjuttuja muille alustoille.

Miten se on WP-käyttäjältä pois, että iOS-käyttäjä pääsee testaamaan Cortanaa? Heikentääkö se jotenkin heidän käyttökokemustaan tai saamaansa lisähyötyä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.