Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen hyödyllinen kameraominaisuus tulossa myös Galaxy S6:een

1
Manu Pitkänen

iPhonen hyödyllinen kameraominaisuus tulossa myös Galaxy S6:een
Applen iPhonien kamerasovellus ei häikäise valokuvaajia monipuolisuudellaan, mutta se tarjoaa kaikki tavallisen kuvaajan tarpeet ja paketin kruunaa erittäin yksinkertainen käyttöliittymä. Samsung onkin päättänyt napata yhden iPhonen kamerasovelluksen erityispiirteen uusiin Galaxy S6 -puhelimiin.

SamMobilen mukaan Samsung testaa parhaillaan Galaxy S6 -puhelimille tarkoitettu Android 5.1 -päivitystä, joka sisältäisi uutena ominaisuutena mahdollisuuden säätää kuvien valotusta suoraan etsimestä käsin. Valotusarvoa pystyy säätämään jo nyt (kuten useimmissa muissakin älypuhelimissa), mutta se on vaatinut pientä piipahdusta valikkoviidakossa.

Kun valotussäätö löytyy suoraan etsimestä tarkennuspisteen kohdalta, ei kuvaustilanne häiriinny ylimääräisen asetusmuutoksen takia. Pieni, mutta varsin hyödyllinen muutos.

Android 5.1 -päivitys sisältää SamMobilen mukaan myös tuen RAW-kuvaukselle ja suljinajan säätämiselle.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Jakele
Jakele

1

Niimpä... Kunhan Apple näyttää ja tekee ensin, niin sitten jo Samsungkin yrittää tehdä samaa perässä... Näinhän se menee. Vain yksi menee edellä - ja kaikki muut tulee perässä... kopioiden, matkien ja yrittäen tehdä samaa, vaikkeivat aina osaakaan... niinkos esim sormenjälkitunnistusta...
vrt iPhone vs Samsung

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.