Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Photos tarjoaa rajoittamattomasti ilmaista tallennustilaa

3
Manu Pitkänen

Googlelta houkutteleva galleriasovellus: Rajoittamattomasti ilmaista tallennustilaa
Googlen eilisen I/O-kehittäjätapahtuman avajaisesityksen keskeisimpiin kohokohtiin kuului Android M:n ja uuden Brillo-alustan esittelyn lisäksi myös Google Photos -galleriasovelluksen esittely.

Kyseessä on käytännössä Googlen nykyisen galleriasovelluksen uudelleen lämmitetty versio, jonka toiminnot on irrotettu täysin internetjätin omasta Google+-yhteisöpalvelusta. Ehkä kaikkein houkuttelevin piirre Google Photosissa on sen tarjoama rajoittamaton määrä ilmaista tallennustilaa.

Videoiden ja valokuvien resoluutiota ei peukaloida (Full HD:hen ja 16 megapikseliin saakka), mutta niitä pakataan pienemmän tallennustilan saavuttamiseksi. Google kuitenkin vakuuttaa sen algoritmien käsittelevän kuvia hyvin hienovaraisesti, joten kuvien yksityiskohdat eivät häviä pakkauksen vuoksi. Tiedostoja voi tallentaa alkuperäisessä muodossa 15 gigatavun verran (tulee Google-tilin mukana) ja Google myy lisää tilaa halukkaille.Google Photos on saatavilla Androidille, iOS:lle ja verkossa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

DonZQ
DonZQ

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SamsungS4:

Onko rajoittamaton määrä sama, kuin 15gt?

Ilmeisesti noille pakatuille kuville tilaa on rajattomasti. Mutta jos haluaa pitää alkuperäisessä koossaan (esim 4K videot) niin silloin käyttää omaa kiintiötä. Voi siis asetuksista vaihtaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja