Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen I/O-video nyt katsottavissa

Matti Vähäkainu

Googlen I/O-video nyt katsottavissa
Mikäli unohdit katsoa Googlen keynote-esityksen eilen, niin Puhelinvertailun Google I/O -tarjonta kertonee kaiken tarpeellisen. Jos kuitenkin haluat kuulla sen Googlen omasta suusta, niin siihenkin on nyt mahdollisuus.

Google I/O -tapahtuman keynote on katsottavissa YouTubesta. Yhtiö esitteli tapahtumassa tietysti uutta Android M -käyttöjärjestelmäversiota, mutta kertoi myös Internet of Things (IoT) -innovaatioista ja karttauudistuksista

Yksi merkittävimmistä julkistuksista oli uusi Google Photos, joka otettiin raikuvasti vastaan tapahtumassa. Palvelu korvaa Plus- ja Picasa-palveluiden tarjoaman kuvatallennuksen. Se tarjoaa rajattomasti tilaa kuvien pilvitallennukseen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja