Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

The Verge: Googlen jättitapahtuman pääaiheet 10 minuutissa (video)

Puhelinvertailu

The Verge on koostanut alla olevan videon Googlen tämän vuoden I/O-tapahtumasta, jossa julkaistiin muun muassa uusi Android M -versio sekä uusittu Kuvat-sovellus.

Mikäli lukuisten uutisten ja artikkeleiden lukeminen aiheesta ei innosta, niin tässä tarjolla kätevä kooste, josta pääaiheet selviävät nopeasti. Videon alla vielä linkit muutamiin uutisiin, joista löytyy aiheista lisäinfoa halukkaille.Tämä on uutta Android M -käyttöjärjestelmässä
Google Photos tarjoaa rajoittamattomasti ilmaista tallennustilaa
Google yrittää valloittaa kodit Brillo-käyttöjärjestelmälläLopuksi vielä tarjolla koko kaksituntinen tapahtuma videolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.