Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta iso karttapäivitys HERElle

3
Manu Pitkänen

Nokialta iso karttapäivitys HERElle
HERE-karttojen myyntiprosessista huolimatta Nokia on julkaissut uuden päivityksen karttapalvelunsa kaikille mobiilisovelluksille. Päivitetyt kartat sisältää lukuisia muutoksia palvelun tarjoamiin offline-karttoihin.

Muutoksia on tehty kuulemma ihan kirjaimellisestikin miljoonia kappaleita ja ne näkyvät käytännössä ajantasaisimpina karttatietoina eri puolilla maailmaa. Erityisesti Afrikan länsiosan valtioiden kartat ovat aiempaa yksityiskohtaisempia. Lisäksi suurten kaupunkien julkisen liikenteen reittitiedot on merkitty aikaisempaa yksityiskohtaisemmin.

Android-, iOS- ja Windows Phone -käyttäjät voivat ladata päivitetyt offline-kartat puhelimeensa tästä päivästä alkaen

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Jonahan
Jonahan

2

Jännä muotoilu "myyntiprosessista huolimatta". On ilmiselvää, että firman (tai tässä tapauksessa divisionan) toiminta jatkuu täsmälleen kuten ennenkin vaikka uutta omistajaa etsitään. Ihan eri miehet sitä ovat kauppaamassa kuin tekemässä ja jos kehitys lopetettaisiin tuollaisessa tilanteessa niin divisionan arvohan vaan laskisi kuin lehmän häntä.

Ei ole sanottua että uusi omistaja löytyy halutulla hinnalla juuri nyt. Jos tuotteen kehitys lopetettaisi olisi mahdollisella seuraavalla myyntikierroksella miljaaaardi(tm) pois kauppahinnasta.

Vastaa
PJL78
PJL78

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Jännä muotoilu "myyntiprosessista huolimatta". On ilmiselvää, että firman (tai tässä tapauksessa divisionan) toiminta jatkuu täsmälleen kuten ennenkin vaikka uutta omistajaa etsitään. Ihan eri miehet sitä ovat kauppaamassa kuin tekemässä ja jos kehitys lopetettaisiin tuollaisessa tilanteessa niin divisionan arvohan vaan laskisi kuin lehmän häntä.

Ei ole sanottua että uusi omistaja löytyy halutulla hinnalla juuri nyt. Jos tuotteen kehitys lopetettaisi olisi mahdollisella seuraavalla myyntikierroksella miljaaaardi(tm) pois kauppahinnasta.

Samaa mieltä, jos nyt heitettäisiin hanskat tiskiin, niin myyntihinta putoaisi kuin kivi lampeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.