Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian salainen älykellohanke paljastui – Microsoft tappoi sen ennen julkaisua

1
Manu Pitkänen

Nokian salainen älykellohanke paljastui – Microsoft tappoi sen ennen julkaisua
Älykellot ovat olleet jo vähän aikaa yksi teknologiamaailman kuumimpia puheenaiheita, eikä trendiä jätetty vaille huomiota Nokiallakaan, vaikkei se koskaan julkaissutkaan omaa rannetietokonetta. Verkossa on nyt julkaistu markkinointikuvia Nokian kehittämästä Moonraker-kellosta, joka piti julkaista samaan aikaan Lumia 930:n kanssa vuosi sitten.

Älykellon kuvia julkaistiin Microsoftin työntekijän (Pei-Chi Hsieh) ylläpitämässä Tumblr-blogissa (ei enää luettavissa). The Vergen tietojen mukaan kuvat eivät ole pelkkiä konseptikuvia, vaan niitä oli tarkoitus käyttää laitteen markkinoinnissa.

Moonrakerista ei tullut kuitenkaan koskaan Lumia 930:n aisaparia, sillä Microsoft ei halunnut julkaista sitä – Nokian puhelinyksikkö siirtyi ohjelmistojätille hieman ennen sunniteltua julkaisua. Moonrakerin sijaan Microsoft toi markkinoille Bandiksi kutsutun laitteen.Kuten kuvista näkyy, Moonraker-kellon käyttöliittymä sai paljon vaikutteita Windows Phonesta. Kuvien perusteella voidaan myös päätellä, että kellolla pystyisi soittamaan puheluita (ainakin kun se on linkitetty puhelimeen), lukemaan sähköposteja ja kuuntelemaan musiikkia MixRadiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja