Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa Plus-koon Galaxy S6 edge

2
Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa Plus-koon Galaxy S6 edge
Jo tovin aikaa Samsungin on huhuttu kehittävän isompaa versioita keväällä kauppoihin ilmestyneestä Galaxy S6 edgestä. Kookkaammasta "Galaxy S6 edge Plus" -mallista on päässyt vuotamaan jo muutama kuvakin nettiin.

SamMobilen lähteet ovat vahvistaneet edgen isoveljen olevan kehitteillä ja paljastaneet muutamia yksityiskohtia siitä. Edge Plussassa aiotaan lähteen tietojen mukaan käyttää molemmilta sivuilta kaarevaa 5,7-tuumaista näyttöä ja puhelimessa käytettäisiin Android 5.1.1 -käyttöjärjestelmää.

Julkistuksen voidaan odottaa tapahtuvaksi heinä-syyskuun aikana. Vaikka mitään päivämäärää ei olekaan lyöty lukkoon, niin julkistus tapahtunee kuitenkin kvartaalin loppupuolella – isoja puhelinjulkistuksia on nähty aika vähän kesäaikaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
apeliskunen (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Plus? Really? Miksei voinut keksiä jotain omaa. Tuokin tarvitsi ottaa applelta


Eiköhän samsung sitä käyttänyt ennen s plus oli ennen kuin applelta tuli plussa versiot. Muita plus malleja Samsungilla oli s plus, s2 plus, s3 plus ja Core plus ja tred plus. Valitan apple ei ole aina ennen muita

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.