Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Arvio: Galaxy S6:n myyntiluvut lähellä tavotteita

Matti Vähäkainu

Arvio: Galaxy S6:n myyntiluvut lähellä tavotteita
Samsungin uusimman lippulaivan myynti vaikutti alkuun lupaavalta ja useat mallit loppuivat kaupan hyllyiltä. Todennäköisesti toimitukset olivat kuitenkin arvioitua pienempiä ja pian selvisi, ettei myynti ollutkaan odotettua.

Uudet arvioit Samsungin lippulaivan tämän vuoden myynnistä kertovat, että vaikka tavoite voi jäädä saavuttamatta, niin massiivista pettymystä ei ole odotettavissa. Yonhap News kertoo Deutsche Bankin arvioista, joiden mukaan Samsung myisi tämän vuoden puolella 45 miljoonaa Galaxy S6 -laitetta.

Samsungin on aiemmin arvioitu ylittävän 50 miljoonaa. Parhaimmat arvioit ennen laitteen kauppoihin saapumista enteilivät jopa 70 miljoonasta myydystä laitteesta, mutta se jää selvästi saavuttamatta.


Ennätyksellistä vuotta Galaxy S -malleille ei tullut, mutta torjuntavoitosta voisi puhua jos 45 miljoonaa ylittyy. Muun muassa Suomessa kuitenkin Samsung on jäänyt viikko toisensa jälkeen iPhone-mallien jyrän alle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja