Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavasta OnePlus-älypuhelimesta löytyy uudenlainen USB-portti

Manu Pitkänen

Seuraavasta OnePlus-älypuhelimesta löytyy uudenlainen USB-portti
OnePlussan uuden älypuhelimen julkaisu lähestyy ja yhtiö pystytti viime vuoden tapaan kiusoittelukampanjan, jossa uuden puhelimen teknisiä ominaisuuksia paljastetaan tipotellen.

Aikaisemmin paljastettiin, että heinä-syyskuussa saataville tulevassa OnePlus 2:ssa suorituskyvystä vastaa Qualcommin Snapdragon 810:n, jonka uusimmassa versiossa on päästy eroon alkuperäisen piirin lämpenemisongelmista.

Uusimpana tietona paljastettiin OnePlus 2:n porttivalinta: perinteisen micro-USB:n sijaan OnePlus on siirtynyt uudempaan USB Type C -liitäntään. Kiinalaisfirman mukaan he ovat keksineet porttiin jotakin omia lisämausteita, jotka tulevat löytymään vain heidän uusimmasta älypuhelimesta. OnePlus ei kuitenkaan halunnut vielä paljastaa, mitä nämä patentoidut ratkaisut käytännössä ovat.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja