>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla löysi asiakkaan Venäjältä – Yota siirtyy Sailfishiin

3
Manu Pitkänen

Jolla löysi asiakkaan Venäjältä – Yota siirtyy Sailfishiin
Jollan käymät neuvottelut Venäjän johdon kanssa on kantanut jo hedelmää, sillä venäläinen matkapuhelinsuunnittelija Yota on kertonut vaihtavansa Androidin Sailfish OS:ään. Asiasta uutisoi uutistoimisto AFP:

Yotan saaminen Sailfishin käyttäjäksi on Jollalle tietysti iso askel, sillä Nokian entisten insinöörien alulle laittama yhtiö on halunnut keskittyä laitteiden sijaan ohjelmiston kehittämiseen. Mobiilikäyttöjärjestelmää on kuitenkin vaikea kehittää ellei sitä käyttävää rautaa ole markkinoilla, joten Jollan on "olosuhteiden pakostakin" joutunut kehittämään Sailfish-pohjaista rautaakin.

Vielä ei tiedetä aikooko Yota päivittää markkinoilla jo olevan Yotaphone 2:n Sailfishiin vai siirrytäänkö käyttöjärjestelmään vasta tulevissa malleissa. Yotan puhelimien erikoisuutena on ollut kaksinäyttöisyys: etupuolella on tavallinen värinäyttö ja takapuolella mustavalkoinen e-ink-näyttö.Yotan puhelimien taustalta löytyy Nokian entisiä insinöörejä, aivan kuten Jollankin tapauksessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.