Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla menee kahtia – Käyttöjärjestelmä- ja laitekehitys omiin yhtiöihin

1
Manu Pitkänen

Jolla menee kahtia – Käyttöjärjestelmä- ja laitekehitys omiin yhtiöihin
Jolla kertoi tänään keskittyvänsä voimakkaammin ohjelmistokehitykseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jollan laiteliiketoiminta siirretään uuteen yhtiöön ja Sailfish-käyttöjärjestelmän kehitystä jatketaan vanhan yhtiön alaisuudessa.

Yritysjärjestelyiden seurauksena Antti Saarnio nousee ohjelmistokehitystä jatkavan yrityksen keulaan. Jollan toimitusjohtaja Tomi Pienimäki sen sijaan eroaa ja jatkaa töitä Jollan ulkopuolella. Laiteliiketoiminnalle valitaan pomo syksyn aikana.

Tiedotteessaan Jolla kertoo olevansa edelleen sitoutunut tuomaan Jolla Tabletin markkinoille. Tabletille saatiin hankittua joukkorahoitusta Indiegogon kautta yli 2,5 miljoonaa dollaria. Projekti on kuitenkin kärsinyt näyttöongelmista, jonka takia laitteen julkaisu on viivästynyt ja voi viivästyä edelleen.

Jolla kertoi aikaisemmin keväällä niin sanotusta Sailfish Africasta, jonka tavoitteena on laajentaa Sailfishin ekosysteemiä Afrikan markkinoille. Venäläisen Yotaphonen on myös huhuttu siirtyvän Sailfishin käyttäjäksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

En usko, että Jollan laitetoiminnot ovat kauhean korkealla potentiaalisten hakijoiden listalla, mutta toisaalta Stephen Elop lienee vapaana, joten häneltä voisi ehkä tiedustella kiinonstusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.