Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note 5:n ominaisuudet paljastuivat

2
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Note 5:n ominaisuudet paljastuivat
Tällä viikolla saatiin jo esimakua Samsungin Galaxy Note 5:n ulkonäöstä ja nyt myös puhelimen teknisistä ominaisuuksista on alkanut liikkua tietoja.

Galaxy Note 5:een on tulossa SamMobilen tietojen mukaan Galaxy S6:ssakin käytössä oleva 14 nanometrin tekniikkalla valmistettu Exynos 7422 -järjestelmäpiiri sekä 5,7 tuuman 2560 x 1440 pikselin AMOLED-näyttö. Samsung harkitsi kuulemma myös 4K-näyttöä ja uutta 7430-piiriä Note 5:een, mutta näistä suunnitelmista on luovuttu.

SamMobilen mukaan Samsung aikoisi käyttää Note 5:ssä ensimmäistä kertaa uutta ePoP-muistiratkaisua, jossa massamuisti, keskusmuisti ja muistinohjain on paketoitu samalle piirille.Samsung kehittää parhaillaan myös toista 5,7 tuuman ja 2560x1440 pikselin näytöllä varustettua puhelinta: Galaxy S6 edge Plussaa. Oman Exynos-piirin sijaan puhelimeen on tulossa Snapdragon 808 -suoritin. Ominaisuuslistalta löytyvät myös 16 megapikselin kamera ja optinen kuvanvakain.

Sekä Note 5 että Galaxy S6 edge Plus perustuvat muotoilultaan Galaxy S6 -parivaljakkoon eli luvassa on lasista takakuori, jota ympäröi metallinen kehys.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
ertu00 (vahvistamaton)

1

"Sekä Note 5 että Galaxy S6 edge Plus perustuvat muotoilultaan Galaxy S6 -parivaljakkoon eli luvassa on lasista takakuori, jota ympäröi metallinen kehys."
Luultavasti myös runko on metallia s6 tapaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja