Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone-vaikutus: Samsung julkaisee Galaxy Note 5:n nopeutetussa aikataulussa

1
Manu Pitkänen

iPhone-vaikutus: Samsung julkaisee Galaxy Note 5:n nopeutetussa aikataulussa
Berliinissä järjestettävä IFA-elektroniikkamessu on ollut tähän saakka takuuvarma merkki uuden Galaxy Note -puhelimen lanseerauksesta, mutta tänä vuonna Samsung aikoo muuttaa kaavaa.

Wall Street Journalin tietojen mukaan Samsung aikoisi aikaistaa Galaxy Note 5:n julkistusajankohtaa parilla viikolla ja siirtää sen elokuun puolelle. Muutoksen tavoitteena on saada uudelle puhelimelle enemmän näkyvyyttä, sillä IFA-messut ovat osuneet melko lähelle Applen syyskuisia iPhone-julkaisutapahtumia.

Aikaistetun julkistuksen ansiosta Samsungin ei tarvitse kilpailla median valokeilasta Applen kanssa yhtä verisesti kuin aikaisemmin. Puhelin aiotaan esitellä Yhdysvalloissa, mutta kaupunkia tai tarkempaa paikkaa ei vielä ole päätetty.

Elokuun Galaxy Note -lanseerauksella halutaan ehkä myös tukea kolmannen kvartaalin tulosta, kun puhelinta päästään myymään vähän pidempään julkaisuneljänneksellä. Kesäkuussa päättynyt toinen kvartaali oli Samsungille odotettua heikompi.Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Note 5:n lisäksi myös Galaxy S6 edge Plussaksi nimetyn "puhletin".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja