Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden sukupolven Moto G vuotokuvissa?

2
PuhelinvertailuMotorola on löytänyt tiensä takaisin puhelinvalmistajien eliittiin viime vuosien aikana. Pienin syistä ei ollut loistava Moto G, joka asetti uudet standardit edulliselle Android-puhelimelle.
Sittemmin Moto G:stä on julkaistu useampia versioita ja tänä vuonna on mahdollisesti kolmannen mallisukupolven vuoro. Hiljlattain vuotaneet renderikuvat kertovat muotoilusta, joka on tuttua edellisversioista.

Tulevan laitteen speksien odotetaan kuitenkin ottavan suuren harppauksen, vaikka ulkonäkö ei juuri muutu.

Lisää kuvia Nowhereelse.fr:n artikkelista.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja