Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia järjestää VIP-tilaisuuden: "NOW HERE"

2
Manu Pitkänen

Nokia järjestää VIP-tilaisuuden: NOW HERE
Nokia on lähettänyt kutsuja Los Angelesissa järjestettävään yksityistilaisuuteen, kertoo Android Headlines -verkkosivusto.

Kutsun mukaan kyseessä on VIP-tilaisuus eli se ei ole laajemmalle yleisölle tarkoitettu lehdistötilaisuus, jota käytettäisiin uusien laitteiden tai palveluiden julkaisuun. On tietysti mahdollista, että Nokia esittelee tilaisuudessa sen uusia tuotteita ennalta valituille henkilöille jo ennen varsinaista julkaisua. Tällaista taktiikkaa käytettiin esimerkiksi aikoinaan ensimmäisen Moto X -puhelimen lanseerauksessa.

Tapahtumaa isännöi Nokia Technologies, joten se tuskin tulee liittymään suoranaisesti matkapuhelinverkkojen tukiasemiin tai paikkatietopalveluihin. Nokia Technologies alaisuudessa on kehitetty esimerkiksi Z Launcher -kotinäkymäsovellusta, Nokia N1 -tabletti ja tulevaisuudessa mahdollisesti julkaistavat puhelimetkin ovat todennäköisesti Nokia Technologiesin projekteja.On tietysti täysin mahdollista, ettei tilaisuudessa esitellä mitään uusia tuotteita, vaan tapahtumalla halutaan antaa vain jonkinlainen tilannepäivitys Nokia Technologiesin toiminnasta.

Eikä väärennöksen mahdollisuuttakaan voida sulkea pois: Koko tilaisuutta ei välttämättä ole ja joku on kyhännyt kutsun vain bloggaajien kiusaksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mauriland
Mauriland

1

Tai jotain karttahommiin joissa voisi tulla nyt vihdoin lisää kamaa tuonne 3D näkymiin todellisin taloin. onhan ne 3D skannanneet kaupunkeja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mauriland:

Tai jotain karttahommiin joissa voisi tulla nyt vihdoin lisää kamaa tuonne 3D näkymiin todellisin taloin. onhan ne 3D skannanneet kaupunkeja.

Karttajulkistuksia luulisi isännöivän karttayksikkö.

"here" tosin esiintyy vahvasti kutsussa... ei varmaan sattumalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja