Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoitteli jo seuraavan tapahtuman uudella pyöreällä älykellolla

PuhelinvertailuSamsung esitteli tänään uudet Galaxy Note 5 ja Galaxy S6 Edge+ -älypuhelimet. Puhelinten kaveriksi tuotiin myös uusi langattoman latauksen telakka ja fyysinen näppäimistö, mutta esittely päättyi vielä julkistamattoman tuotteen kiusoitteluun.

Lopussa nähtiin pikainen vilkaisu Gear S2 -älykellosta. Pyöreällä ruudulla varustettu seuraavan sukupolven Gear S2 esitellään 3. syyskuuta Berliinissä järjestettävän IFA-tapahtuman yhteydessä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja