Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttää tuleva "jätti-Nexus"

1
Manu Pitkänen

Tältä näyttää tuleva jätti-Nexus
Viime viikolla saatiin esimakua LG:n ja Googlen yhdessä kehittämästä uudesta Nexus 5 -puhelimesta. Tämän lisäksi markkinoille on tulossa toinenkin Nexus-puhelin, 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu Nexus 6.

Nexus 6:n uuden version kehittäjäksi on tiedetty jo jonkin aikaa kiinalainen Huawei. @OnLeaksin julkaisemien uusien mallinnuskuvien perusteella Huawei-vaikutus paistaa varsin selvästi läpi tulevan Nexuksen ulkonäöstä. Ainakin puhelimen takapuoli mukailee Huawein design-linjaa.

Kuvissa ja videolla nähdään eteenpäin suunnatut stereo-kaiuttimet, USB Type C -portti sekä takakuoreen integroitu sormenjälkilukija. Samaiset ominaisuudet ovat kuvien perusteella tulossa myös LG:n Nexus 5:een. Jää nähtäväksi löytyykö puhelimista muita oleellisia rautatason eroja kuin näytön koko (sekä sen mahdollistama suurempi akku).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Abcabc375
Abcabc375

1

Voi jeesus, ei yhtään enempää voisi taas iPhonelta näyttää.. Eikö kukaan koskaan keksi mitään omaa? Sumsangilta voisi odottaakkin taas jotain tällaista mutta googlelta ja LG:ltä ei.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja