Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinkki iOS 9:lle: Näin lataat nettisivun ilman mainosestoa

1
Manu Pitkänen

Vinkki iOS 9:lle: Näin lataat nettisivun ilman mainosestoa
Applen iOS 9 -käyttöjärjestelmän jakelu alkaa kaikesta päätellen muutaman viikon kuluttua. Käyttöjärjestelmän ehkä eniten kohua herättäneisiin ominaisuuksiin kuuluu Safarin sisältämä tuki sisältöblokkereille, eli käytännössä mainosestosovelluksille.

Tietokoneilla sisältöblokkareita käyttäneet varmasti tietävät, että aina silloin tällöin estosovellus voi haitata sivun kunnollista lataantumisen ja esto-ohjelman väliaikainen sulkeminen tule tarpeen.

iOS 9:ssä esto-ohjelmia ei tarvitse joka kerta sulkea laittaa päälle asetuksista, vaan Finer Techin David Chartierin mukaan Apple on lisännyt kätevän oikopolun väliaikaiselle asetusmuutokselle: sivun voi ladata uudelleen ilman sisältöestäjiä painamalla pitkään selaimen päivitys-näppäintä. Päivitys-näppäimen pitkällä painalluksella voi tarvittaessa pyytää myös lataamaan sivun desktop-versio.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.