Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen tehopakkaus seuraava Nexus 5 on

Manu Pitkänen

Tällainen tehopakkaus seuraava Nexus 5 on
Android Police -verkkosivusto on saanut omista lähteistään vahvistettua LG:n uuden Nexus-laitteen teknisiä tietoja. Puhelimen ulkonäkö on jo vuotanut useampaan kertaan verkkoon.

Google esittelee tänä vuonna kaksi uutta Nexus-puhelinta, joista toisen valmistajaksi on valittu LG. Isomman puhletti-luokan Nexuksen valmistaa vuorostaan Huawei.

Uuteen "Nexus 5:een" on Android Policen mukaan tulossa 5,2 tuuman Full HD -näyttö, mutta sen paneelityypistä sivusto ei osaa sanoa mitään. On hyvin mahdollista, että Nexuksessa käytetään IPS-paneelia. Järjestelmäpiirin kohdalla on tyydytty Snapdragon 808:aan, joka ei ole ehkä yhtä tehokas kuin Snapdragon 810, mutta jaksaa silti pyörittää raskaita sovelluksia mallikkaasti. Järjestelmäpiirin jatkeeksi on lisätty kolme gigatavua keskusmuistia.


Tänä vuonna yleistymään alkanut USB-C-portti on myös tulossa LG:n Nexukseen. Akun varauskapasiteetti on 2700 milliampeerituntia. Kameroiden ominaisuuksista Android Police ei osaa sanoa muuta kuin kennojen pikselimäärät: pääkamerassa on 12,3 megapikselin kenno, kun taas edessä käytetään viiden megapikselin kennoa.

Aikaisemmin vuotaneiden kuvien perusteella uuteen Nexukseen on tulossa myös sormenjälkilukija.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja