Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihtoehto-Androidiin tulossa Cortana-integraatio

2
Manu Pitkänen

Vaihtoehto-Androidiin tulossa Cortana-integraatio
Microsoftin huhuttiin keväällä suunnittelevan isoa sijoitusta vaihtoehtoista Android-käyttöjärjestelmää kehittävään Cyanogeniin, mutta ohjelmistojätti vetäytyi lopulta rahoituskierroksesta. Sen sijaan yhtiöt sopivat tiiviistä yhteistyöstä.

Jo huhtikuussa Cyanogen kertoi lisäävänsä Bing-palvelut, Skypen, OneDrive-pilvipalvelun, OneNoten, Outlook-sähköpostiohjelman ja Office-sovellukset Cyanogen OS:ään. Cyanogenin toimitusjohtaja Kirt McMaster kertoi International Business Timesille, että edellä mainittujen palveluiden lisäksi myös Microsoftin Cortana-puheavustaja ollaan integroimassa käyttöjärjestelmään.

Cortana on saatavilla Android-laitteisiin erillisenä sovelluksena, mutta Cyanogenin tapauksessa avustaja aiotaan integroida suoraan käyttöjärjestelmään. Näin Cyanogen pystyy kilpailemaan tehokkaammin Google Now'ta ja Applen Siriä vastaan.


Haastattelussa McMaster myös totesi Cyanogenin päätavoitteena olevan Google-riippuvuudesta irtaantuminen. Se voisi tapahtua täysin seuraavan parin vuoden aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

PJL78
PJL78

1

Yhdestä yrityksestä toiseen! Ei toi Google-riippuvuus ole yhtään sen parempi kuin Microsoft-riippuvuus, tää alkaa olee pelleilyä. Mikäs seuraavaksi lääkkeeksi, kun halutaan eroon MS-riippuvuudesta? Apple-riippuvuus? Huh huh sanon minä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Ehdin jo pahasti säikähtää, ennen kuin muistin että Cyanogen OS:llä ja CyanogenModilla on pirun iso ero. Mutta kuten jo edellinen kommentoija mainitsi, mikäs ratkaisu se nyt on, että mennään Google-riippuvuudesta MS-riippuvuuteen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja