>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihtoehto-Androidiin tulossa Cortana-integraatio

2
Manu Pitkänen

Vaihtoehto-Androidiin tulossa Cortana-integraatio
Microsoftin huhuttiin keväällä suunnittelevan isoa sijoitusta vaihtoehtoista Android-käyttöjärjestelmää kehittävään Cyanogeniin, mutta ohjelmistojätti vetäytyi lopulta rahoituskierroksesta. Sen sijaan yhtiöt sopivat tiiviistä yhteistyöstä.

Jo huhtikuussa Cyanogen kertoi lisäävänsä Bing-palvelut, Skypen, OneDrive-pilvipalvelun, OneNoten, Outlook-sähköpostiohjelman ja Office-sovellukset Cyanogen OS:ään. Cyanogenin toimitusjohtaja Kirt McMaster kertoi International Business Timesille, että edellä mainittujen palveluiden lisäksi myös Microsoftin Cortana-puheavustaja ollaan integroimassa käyttöjärjestelmään.

Cortana on saatavilla Android-laitteisiin erillisenä sovelluksena, mutta Cyanogenin tapauksessa avustaja aiotaan integroida suoraan käyttöjärjestelmään. Näin Cyanogen pystyy kilpailemaan tehokkaammin Google Now'ta ja Applen Siriä vastaan.Haastattelussa McMaster myös totesi Cyanogenin päätavoitteena olevan Google-riippuvuudesta irtaantuminen. Se voisi tapahtua täysin seuraavan parin vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

PJL78
PJL78

1

Yhdestä yrityksestä toiseen! Ei toi Google-riippuvuus ole yhtään sen parempi kuin Microsoft-riippuvuus, tää alkaa olee pelleilyä. Mikäs seuraavaksi lääkkeeksi, kun halutaan eroon MS-riippuvuudesta? Apple-riippuvuus? Huh huh sanon minä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Ehdin jo pahasti säikähtää, ennen kuin muistin että Cyanogen OS:llä ja CyanogenModilla on pirun iso ero. Mutta kuten jo edellinen kommentoija mainitsi, mikäs ratkaisu se nyt on, että mennään Google-riippuvuudesta MS-riippuvuuteen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.