Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Taskussa iPhone 4s, 5 tai 5s? Uusi iOS voi hidastaa puhelintasi

5
PuhelinvertailuApplen julkaisi uusien iPhone-mallien yhteydessä jälleen uuden käyttöjärjestelmäversion mobiililaitteille suunnatusta iOS-alustasta. Käyttäjät ovat jälleen ennätysvauhdilla päivittäneet uuteen versioon, mutta ongelmiakin on löytynyt.

Voi myös olla, että vanhemmille iPhone-malleille uusi versio on entistä raskaampi.

Uudet iPhone 6s ja 6s Plus -mallit tuovat mukanaan 2 gigatavua RAM-muistia, joka tarkoittaa entistä sulavampaa käyttökokemusta. Valitettavasti vaikuttaa, että uusi käyttöjärjestelmäversio myös vaatii hieman enemmän laitteelta kuin edeltänyt versio.

YouTube-käyttäjä iAppleBytes on julkaissut videoita verraten vanhempien iPhone-mallien käyttökokemusta uudella iOS 9.0.1 -versiolla ja vanhemmalla 8.4.1-versiolla. Vaikuttaakin, että eritoten iPhone 4s toimii nopeammin vanhemmalla käyttöjärjestelmäversiolla, ja samaa ongelmaa on iPhone 5:llä pienemmässä mittakaavassa ja jopa iPhone 5s:n kohdalla vanhempi versio on osittain nopeampi.


Vaikka sinänsä ei ole yllätys, että uusi järjestelmä vanhentaa entisestään vanhoja laitteita, niin kehnoksi asian tekee se, että Apple keskittyi tässä versiossa erityisesti käyttökokemuksen viilaamiseen. Huomioitavaa on toki, että jotkin toiminnot, kuten Siri, ovat huomattavasti nopeampia uudella versiolla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Abcabc375
Abcabc375

1

Hidastui kyllä kutosellakin pirusti... Ja täynnä bugeja. Nyt täytyy myöntää että olen pettynyt Appleen tämän suhteen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hemanus (vahvistamaton)

2

Taloudessa 1kpl iPhone5 ja 2kpl iPhone5s. Eikä mitään ongelmia, päinvastoin, esim. akun kesto parantunut....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

3

iPad Air 2:n entisestään hyvä akunkesto tuntuu selkeästi parantuneen. Mahtava juttu!

Vastaa
perhana
perhana

4

Kyllä tämäkin asia on android-puolella hoidettu paaaaaaljon paremmin, siellä ei moista ongelmaa ole että uudet android-versiot vanhoja puhelimia hidastaisi...

Vastaa
JoniS
JoniS

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Kyllä tämäkin asia on android-puolella hoidettu paaaaaaljon paremmin, siellä ei moista ongelmaa ole että uudet android-versiot vanhoja puhelimia hidastaisi...

Nimenomaan ei tule koko päivitystä ikinä.

Tai sitten katsoo toiselta kannalta ja asentaa custom romin sillä uudella versiolla ja se toimii oikeasti nopeammin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja