Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vertun uusi luksuspuhelin tarjoaa huipputason tekniikkaa

Matti Vähäkainu

Vertun uusi luksuspuhelin tarjoaa huipputason tekniikkaa
Vertu on tehnyt luksuspuhelimia viime vuosituhannelta asti, kun Nokia perusti sen. Laitteet ovat aina ensisijaisesti perustuneet laadukkaaseen designiin ja arvokkaisiin materiaaleihin, mutta nykyisin nei tarjoavat myös varsin tehokasta rautaa.

Valmistajan Signature Touch -sarja tarjosi jo viime vuonna varsin hyvää tekniikkaa tyylitietoiselle. Nyt sarjan toisen sukupolven laite on saapunut markkinoille ja tarjolla on tämän vuoden huippupuhelimista tuttua tekniikkaa.

Sisuksista löytyy esimerkiksi Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, peräti 4 gigatavua RAM-muistia sekä 20 megapikselin kamera. Laite kävi jo aiemmin läpi GeekBenchin testin, josta osa spekseistä paljastui.


Hinnat – niille kiinnostuneille, joilla ei rahasta ole puutetta – ovat alkaen 9 900 dollaria (n. 8 830 euroa) ja kallein versio kustantaa yli 20 000 dollaria (yli 18 000 euroa).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja