>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lollipop edelleen marginaalissa, vaikka uusi Android julkaistiin jo

1
PuhelinvertailuAndroidin uusin versio on saapui markkinoille uusien Nexus-puhelinten mukana. Vaikka Android 6.0 Marshmallow on siis jo julkaistu ja jakelu aloitettu, niin jopa sitä edeltävä versio on edelleen vähemmistössä.

Viimeisimmät tiedot Androidin versiojakaumasta kertovat, että KitKat (4.4) on yhä suosituin versio liki 40 prosentin osuudella. Tämän jälkeen tulevat Jelly Beanin eri variantit (4.1-4.3) noin 30 prosentilla. Vajaa neljännes, 23,5%, laitteista pyörittää puolestaan Androidin 5.0 ja 5.1 versioita eli Lollipopia.

Viimeisen kuukauden aikana Lollipop on kasvattanut osuuttaan parin prosenttiyksikön verran, mutta pian Marshmallow'n suosio kasvaa ja Lollipopin kasvuvauhti hiipunee erityisesti ensi vuonna.

Statistiikka on kerätty Google Play -kaupan tiedoista, joten luonnollisesti laitteet (Android 2.1 tai aiemmat), joissa kauppa ei toimi, eivät ole mukana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.