OnePlus Mini FCC:n kuvissa

2
Puhelinvertailu


OnePlussalta odotettiin jo kesän julkistuksen yhteydessä kahta eri älypuhelinmallia, mutta yhtiö virallisti vain OnePlus 2 -mallin. Toisen, pienemmän mallin julkaisu voi kuitenkin olla tulossa pian, sillä uusi laite on löytänyt tiensä FCC:n käsiin.

Yhdysvaltain televiranomainen FCC on kuvittanut uutta laitetta, jonka takakannessa komeilee tuttu OnePlus-logo. Puhelimen malliksi kerrotaan One E1005 ja laitteesta on kaksi kuvaa – joskaan laatu ei huimaa.

Laitteen koko on 139.7 x 55.8 x 6.85 mm, joten kyseessä on selkeästi hiljattain julkaistua OnePlus 2 -mallia (151.8 x 74.9 x 9.9 mm) pienempi puhelin. Koon perusteella puhelimen näyttö on todennäköisesti viisituumainen tai kenties 4,7 tuumainen, kuten iPhonessa. Laitteen tekniikasta huhuttiin jo aiemmin tällä viikolla.

Laitteen ulkonäkö ja rakenne vaikuttaa kovasti iPhone 5s:n kaltaiselta eli runko on metallia ja takakansi kenties lasia. OnePlus Mini – tai mikä ikinä nimeksi tuleekaan – esitellään todennäköisesti aivan piakkoin.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

XGladi77
XGladi77

2

Ainakin näyttää siltä että kamera on samassa tasossa kuin runko eli huomattavasti parempi ratkaisu kuin esim. samsung,lg,apple jne. :D
Toivotaan että takakansi on irrotettava oneplussan muiden mallien tavoin jolloin lasin (todennäköisesti corning gorilla class) naarmuuntuminen ei haittaisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.