Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ihanko totta? Samsung kopioi Applen uuden suosikkivärin Note5:een

6
PuhelinvertailuSamsungin ja Applen välistä suhdetta voi helposti kuvata viha-rakkaussuhteeksi. Yhteistyötä on tehty erityisesti piirivalmistuksen osalta, mutta toisaalta käräjillä on taisteltu patenteista. Vaikka Samsung on jäänyt kiinni Applen kopioinnista, niin se ei estä korealaisyhtiötä ratsastamasta Applen suosiolla.

Uusimpana tempauksena Samsung on nyt esitellyt Galaxy Note5 -mallin uudet värivaihtoehdot. Kaksi uutta väri ovat hopea sekä Applen tämä vuonna iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -malleille esittelemä ruusukulta. Värit ovat virallisesti Titanium Silver ja Pink Gold, joten nimeä Samsung ei varastanut, mutta värinä se on käytännössä sama.Ilmeisesti Samsung on huomannut Puhelinvertailun tavoin, että pinkki versio on ollut Applen uutuuslaitteissa suosituin. Uudet värit tulevat alkuun myyntiin Koreassa tämän kuun aikana, mutta Euroopan julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Jarkko567 (vahvistamaton)

1

Pystyy kopioimaan, koska Samsung-fanaatikot ovat vieläkin siinä uskossa, että Apple kopioi muilta.. :D Luulevat, että Apple on kopioinut värin tästä puhelimesta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samsaapple (vahvistamaton)

2

Seuraan tiiviisti älykännyköiden kehitystä ja todettava on että kaikessa ei voi sanoa että kopioi mutta aina se otetaan esille samsan ja Applen välisessä taistelussa. Esim.nimeltämainitsematon puhelinvalmistaja toi markkinoille ensimmäiseksi nyt muistuttavan iphone 6 puhelimen markkinoille josta Applelle kuittailtiin kopioimisesta. Kyllä kaikki seuraa kilpailijoiden kehitystä.jne.joka väittää ettei Apple kopioi niin kannattaa seurata tarkemmin teknisiä asioita ja toistaiseksi Apple ei valmista omia puhelimiaan vaan maksaa siitä että alihankkijat valmistavat ne ja jotka sisältävät mm.samsungin tekniikkaa.ainostaan siinä on Applen käyttöjärjestelmä. Tietyt tekniset jutut muilla valmistajilla on ollut jo puhelimissa 3 vuotta käytössä ja Applelle ei vieläkään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samsaapple (vahvistamaton)

3

Siitä väristä se väri on ollut Samsungilla käytössä jo vuosia ennen älykännyköitä .tsekatkaa historiaa millä väreillä sitä on eri maissa myyty.!!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

Sinänsä huvittavaa, että jutussa annetaan ymmärtää Applen keksineen käyttää kyseistä väriä puhelimessa. Tuon värisiä puhelimia on ollut aikaisemminkin. Klikkihuoraustahan tämä on taas puhtaimmillaan.

Samsung toki peesaa kuten ennenkin.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Samsaapple:

Siitä väristä se väri on ollut Samsungilla käytössä jo vuosia ennen älykännyköitä .tsekatkaa historiaa millä väreillä sitä on eri maissa myyty.!!!!

Voisiko nämä viisivuotiaat kommentoijat estää

Vastaa
prunester
prunester

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Samsaapple:

joka väittää ettei Apple kopioi niin kannattaa seurata tarkemmin teknisiä asioita ja toistaiseksi Apple ei valmista omia puhelimiaan vaan maksaa siitä että alihankkijat valmistavat ne ja jotka sisältävät mm.samsungin tekniikkaa.


Ymmärrys teollisuuden toimintatavoista on aika hataralla pohjalla jos vetää jotain yhtäläisyyksiä alihankinnan ja kopioinnin välille.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Samsaapple:

ainostaan siinä on Applen käyttöjärjestelmä.


Menee jo todella latteaksi. Laite on Applen suunnittelema, siinä on huomattavasti enemmän Applea kuin "ainoastaan" Applen käyttöjärjestelmä. Jokaista osaa ei tietenkään ole mitään järkeä ruveta suunnittelemaan itse, mutta iPhonessa on kyllä huomattavasti enemmän omaa suunnittelua kuin keskiverrossa Android-puhelimessa joka kootaan vakiokomponenteista.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Samsaapple:

Tietyt tekniset jutut muilla valmistajilla on ollut jo puhelimissa 3 vuotta käytössä ja Applelle ei vieläkään.


Mitäs "teknisiä juttuja" Applella ei ole käytössä "vieläkään"?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.