Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft kuoppasi WindowsPhone.comin

2
Puhelinvertailu

Microsoft kuoppasi WindowsPhone.comin
Microsoft on Windows 10:n myötä uudistanut puhelintoimintansa brändäystä. Koska Windows on uuden version myötä yhä enemmän yhtä ja samaa käyttöjärjestelmää riippumatta laitteesta, niin myös brändin yhtenäistäminen on järkevää. Uusin toimi on WindowsPhone.com-sivuston kuoppaaminen.

Windows Phone -brändi on tapettu viime syyskuussa, jolloin Microsoft kertoi nimen poistumisesta yhdessä Nokia-brändäyksen kanssa. Laitteissa pyöritetäänkin siis nykyisin Windows-käyttöjärjestelmää (tarkemmin Windows 10 Mobile, vrt. Windows 10 Pro) eikä Windows Phone -alustaa. Näinpä on vain luonnollista, että myös vanha sivusto laitettiin vihdoin kiinni.

WindowsPhone.com ohjaa nyt Microsoftin sivuston uudelle puhelinosastolle, huomaa AllAboutWindowsPhone, jonka sivustossa Phone. AAWP huomaa myös, että sivun alalaidassa edeltäviä versioita kutsutaan nimillä Windows 7, Windows 8 ja Window 8.1 Phone, joka ei kyllä koskaan ole ollut virallinen brändi.


Laitelistassa puolestaan käytetään sekä Windows Phone 8.1 että Windows 8.1 Phone -kirjoitusasua, mutta jospa Microsoft saa brändäyksen hieman parempiin kuosiin Windows 10:n myötä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

En toka vikaa kappaletta aivan tajunnut.

Mutta

Lainaus:

Laitelistassa puolestaan käytetään sekä Windows Phone 8.1 että Windows 8.1 Phone -kirjoitusasua

Nyt siellä on Windows Phone käytössä, mutta Windows 10 mainostuksen kohdalla jos puhuttiin WP 8.1 stä, niin sitä kutsuttiin ilman Phone osaa pelkästään Windows 8.1 , esim " Windows 8.1 -puhelimiin".
Eli vaikuttaisi siltä että WPstä sitä Phone sanaa ovat häivyttämässä, mutta eikös sitä ole aijemminkin harrastettu.

Jos aijemmin sivulla on ollut phone, niin tulee mieleen että kääntäjä on sen tulkinnut nimeksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja