Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pankeilta sovellukset Apple Watchille

1
Manu Pitkänen

Pankeilta sovellukset Apple Watchille
Suomessa toimivista pankeista Danske Bank on julkaissut mobiilisovelluksen lokakuussa Suomessa myyntiin tulleelle Apple Watchille. S-Pankki on myös kertonut kehittävänsä Apple Watch -sovellusta, mutta se ei ole vielä saatavilla.

Danske Bankin kellosovellus näyttää tiliin, tapahtumiin sekä sijoituksiin liittyviä tietoja. Sovellus ei mahdollista esimerkiksi ostosten lähimaksamista, mutta maksuominaisuus on Danske Bankin henkilöasiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä vastaavan johtajan Ari Hällin mukaan kehitteillä.

Apple Watch tukee teknisesti lähimaksamista, mutta vain Applen oman Apple Pay -järjestelmän kautta. Apple Paytä ei ole lanseerattu vielä Suomessa, joskin epäsuoria viittauksia sen saapumisesta onkin jo löytynyt.- Vuosien varrella mobiili- ja tabletpankeista on tullut erittäin suosittuja. Suomessa Danske Bankin mobiilipankkiin tehdään noin 2,5 miljoonaa sisäänkirjautumista kuukaudessa. Merkittävä osa kirjautumisista tapahtuu iPhonen avulla, joten myös Apple Watch on luonnollinen alusta mobiilipankille ja sen jatkokehitykselle, Häll toteaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.