Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Siri vaatii musiikkikysymyksiin Apple Music -jäsenyyden

Puhelinvertailu

Siri vaatii musiikkikysymyksiin Apple Music -jäsenyyden
Markkinoilla on vähintään kolme melko tasavahvaa ääniassistanttia, jotka rajoittuvat pitkälti valmistajien omiin alustoihin. Jotkut näistä pyrkivät syystäkin valtaamaan muita alustoja ja onpa markkinoilla joitain vakuuttavia kolmannen osapuolen avustajiakin.

Yleisesti ottaen voi kuitenkin sanoa, että helpointa on kun pysyy alustan omassa avustajassa. Haut ja integrointi on toteutettu alustauskollisesti eikä yllätyksiä tule – tai niin voisi luulla.
Pandora-pomo on huomioinut Twitteristä, että Applen ääniavustaja Siri ei vastaa tiettyihin kysymyksiin, jos kukkaroa ei ole raottanut tarpeeksi omenapalveluiden suuntaan. Applellakin aikanaan työskennellyt Conrad twiittasi kuvan, jossa musiikkikysymykseen Siri vastaa tylysti, että "listoihin ei ole pääsyä, koska et tilaa Apple Musicia".

Ilmeisesti Apple yrittää tällä keinolla saada lisää tilaajia musiikkipalvelulleen, jonka alkutaival on ollu kaikkea muuta paitsi helppo. Voi kuitenkin syystä kysyä, että olisiko reilumpaa kertoa vastaus kysymykseen ja kenties tämän jälkeen yrittää suostutella ihmisiä palvelun pariin?


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja