>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

InVisage esittelee: Tällaista videokuvaa saadaan aikaan kvanttipisteillä

1
Manu Pitkänen

InVisage esittelee: Tällaista videokuvaa saadaan aikaan kvanttipisteillä
InVisage on julkaissut QuantumFilm-teknologiaa hyödyntävällä kameralla kuvatun lyhytelokuvan. Videopätkä on tarkoitettu demoksi, joka ilmentää uuden teknologian edut nykyisiin CMOS-kennoihin verrattuna.

CMOS-kennoissa kuvan taltioinnista pitävät huolen pikseleiden alta löytyvät valoherkät diodit, jotka muuttavat kennolle saapuvan valon sähköisiksi signaaleiksi. QuantumFilmissä diodit on korvattu kvanttipisteitä sisältävällä ohuella kalvolla. InVisagen mukaan QuantumFilm on paljon valoherkempi kuin CMOS-kennojen piistä valmistetut diodit, mikä näkyy kuvissa ja videoilla parempana dynamiikkana.

QuantumFilmin toinen suurempi etu nykyisiin älypuhelimissa käytettäviin CMOS-kennoihin on keskussuljin (global shutter), jonka ansiosta videoissa vältytään repeilyartifakteilta.

Alla olevasta videosta nähdään kuitenkin selvästi, ettei QuantumFilm ole vielä valmis kuluttajamarkkinoille: piirtojälki näyttää äärimmäisen pehmeltä. Samoista kohtauksista tehtyjä iPhone-vertailunäytteitä löytyy tältä videolta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

olegbelov
olegbelov

1

Onko tarkennuksessa jokin menny pieleen, kun noiden kakaroiden naamat on ihan sumeita, mutta tausta on terävä. Vai onko tämä ominaisuus sisäänrakennettu uuten kennoteknologiaan?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.