Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luottovuotaja paljasti Galaxy S7:n mallinelikon

PuhelinvertailuGalaxy S7 on pian jo ovella. Tai jos ei aivan joulun tavoin ovella, niin heti oven takana. Seuraavia Galaxy S -lippulaivasarjan malleja odotetaan jo heti ensi vuoden alkupuolella ja laitteista vuotaa uutta tietoa lähes päivittäin.

Eilen kerroimme vuotaneiden mittatietojen mukaan tehdystä videorenderöinnistä, joka esittelee uuden sukupolven Galaxy S7 -mallia. Kyseinen video oli tehty Galaxy S7 Plus -mallin väitettyjen mittojen mukaan. Jo aiemmin "tiesimmekin", että ainakin kaksi S7-mallia on tulossa.
Nyt tiedot kertovat, että malleja on vähintään neljä. Tieto ei tosin täysin yllätä, sillä mallit ovat paljolti viime vuoden Galaxy S6 -mallien uusintoja. Löytyy tavallinen (noin) 5,1 tuuman Galaxy S7 sekä sen Edge-näytöllä varustettu sisar Galaxy S7 Edge. Tietysti malleista on isommat versiot, Galaxy S7 Plus sekä kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S7 Edge Plus.

Plus-versiot ovat varustettu tämänhetkisten tietojen mukaan noin kuuden tuuman näytöllä, joka on siis hieman tänä vuonna esiteltyjen Galaxy S6 Edge+ ja Galaxy Note5 -malleja suurempi. Todennäköisesti Samsung tuo vuoden kuluessa myös muita Galaxy S7 -nimen saavia malleja, joista ensimmäisenä tulee mieleen Galaxy S7 Active.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.